Kleine beurt bij Vakgarage van de Werken in Drunen

Bij Vakgarage van de Werken wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage van de Werken niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage van de Werken voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Drunen altijd langs Vakgarage van de Werken om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Drunen? Kom dan langs Industrieweg 13A in Drunen (Noord-Brabant). Of neem contact op via mail info@vakgaragevandewerken.nl of bel naar 0416-382282.

Contactgegevens

Vakgarage van de Werken
Industrieweg 13A
5151 RV Drunen

tel.: 0416-382282
mail: info@vakgaragevandewerken.nl